Top
Biela spálňa s pracovným kútom na mieru, pozostávajúcim zo stola obstavaného skrinkami a poličkami

Dobrý interiérový dizajn je zameraný na klienta a jeho svet. Naše dizajnové štúdio Funk design navrhuje a realizuje interiéry, ktoré vychádzajú zo životného štýlu klienta a zároveň majú v sebe rukopis nášho dizajnérskeho štýlu.

Do bodky zisťujeme potreby nášho klienta

Našou hlavnou úlohou je spoznať nášho klienta tak, aby sme dokázali vizualizovať jeho každodenné potreby u neho doma. Empatické konzultácie s klientom nám pomáhajú vyvolať výsledným interiérom pocit, ktorý si od začiatku vo svojom vnútri praje, ale zatiaľ o tom netuší.

Práve z tohto dôvodu je každý interiér iný, vystihujúci klienta s jedinečným životným štýlom, potrebami a vlastnosťami.

Spálňa s pracovňou so šedou a bielou farbou a drevenými časťami nábytku, napríklad stolíkmi pod visiacim nočným svetlom

Tvoríme funkčné interiéry

Keďže klient bude vo svojom rodinnom dome či byte bývať dlhé roky, náš interiérový dizajn sa zameriava na funkčnosť. Ak by bol interiér totižto iba esteticky príťažlivý bez akéhokoľvek zmyslu pre praktické využitie, nešlo by o interiér, ktorý by prinášal klientovi aj po dlhých rokoch radosť.

Okrem toho všetky interiéry navrhujeme tak, aby boli pripravené na rôzne situácie, ktoré život prináša. Jednoducho, aby boli variabilné. Môže ísť napríklad o narodenie dieťaťa.

Veľký biely jedálenský stôl pre ôsmych s čiernymi nohami a ladiacimi stoličkami so špeciálnym osvetlením

Každý klient dostáva osobný prístup

Naša práca je založená na osobnom prístupe a empatii. Klientov nevnímame ako čísla, ale osobnosti s jedinečnými životnými príbehmi.

Záleží nám na dlhodobej spokojnosti klientov, a preto chceme naším prístupom k interiérovému dizajnu prispieť k ich vysnenej budúcnosti.

Obývačka s polkruhovým podsvieteným výkrojom v stene a dvoma menšími sivými sedačkami na veľkom koberci

Záver

Prečo spolupracovať s dizajnovým štúdiom Funk design? Od nás dostanete individuálny prístup, empatiu a funkčný a súčasne esteticky príťažlivý interiér vychádzajúci z vašich potrieb a životného štýlu.

Neváhajte sa na nás obrátiť. Radi vám pomôžeme navrhnúť a zrealizovať váš vysnívaný interiér bytu alebo rodinného domu, či už ide o (kompletnú) rekonštrukciu alebo novostavbu.

Luxusná priestranná spálňa so štýlovým bielym kreslom a posteľou so sklenenými stolíkmi a visiacimi svietidlami

Potrebujete pomôcť s návrhom a realizáciou interiéru?