Top

Moderný a funkčný interiérový dizajn

NÁVRHY INTERIÉROV   |   REKONŠTRUKCIE   |   NÁBYTOK NA MIERU

Funk design sa venuje návrhom krásnych a moderných interiérov na mieru. Preferujeme funkčný dizajn, čisté línie a prírodné materiály. Interiérový dizajn od nás je nevšedný, pretože najradšej spájame to najlepšie z rôznych štýlov. Vytvárame tak unikátny dizajnový rukopis, ktorý prináša vždy niečo nové do slovenských a českých interiérov. A robíme to už celkom dlho. Veríme, že na našich stránkach nájdete inšpiráciu pre vaše bývanie a takisto aj partnera, s ktorým sa rozhodnete spolupracovať pri jeho realizácii.

Najčastejšie pre klientov realizujeme
Novostavby
0
Rekonštrukcie
0
Zmena dispozície
0

Interiérový dizajn
ako základ pre vaše spokojné bývanie

Dobre navrhnutý interiér dokáže vytvoriť ten správny pocit domova. Preto je podstatné, aby bol správne navrhnutý. A to nie je úplne jednoduché. Vyžaduje si to veľa skúseností. Preto je aj spektrum služieb, ktoré našim klientom poskytujeme naozaj bohaté.

Dokážeme im pomôcť s návrhom interiéru nového aj staršieho bytu alebo rodinného domu, rekonštrukciou, navrhneme aj nábytok na mieru, vyberieme správne doplnky do interiéru a všetko pekne zladíme. Skúsenosti s tým máme už bohaté. Presvedčiť sa o tom môžete aj v našom portfóliu.

“Dobrý interiér je pre nás súhrn funkčnosti,

estetiky a perfektnej realizácie”

Bytoví architekti s citom pre detail a individuálnym prístupom

Každý z nás má určité predstavy, vkus a páči sa mu niečo iné. Veľmi dobre tomu rozumieme a snažíme sa klientovi prispôsobiť. Sami milujeme krásne dizajnové interiéry a ešte radšej ich tvoríme pre našich klientov. Spoločne s nimi tvoríme ich budúce bývanie. Len takýmto spôsobom dokážeme zabezpečiť, že výsledný návrh bude presne podľa ich želania.

– Mgr. Art Zuzana Funková, bytový architekt, dizajnér a zakladateľ Funk design

Funk design, s.r.o.

Tvoriť nás nájdete na:

Haburská 83/5

82101 Bratislava

Potrebujete pomôcť s návrhom interiéru? Nechajte si pomôcť od profesionálov.

Potrebujete pomôcť s návrhom a realizáciou interiéru?